Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen geplaatst bij Bloemschikmaterialen.be – De Groene Verbeelding . Door een bestelling te plaatsen verklaart de klant zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2. Producten

De aangeboden producten worden zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond, maar het is altijd mogelijk dat de foto’s enigszins afwijken van de werkelijkheid (vb. kleur).

3. Prijzen 

Alle prijzen zijn aangeduid in Euro, inclusief BTW en exclusief verzending. Prijswijzigingen zijn geldig vanaf het moment dat ze op de webshop gepubliceerd zijn.

4. Promoties en aanbiedingen

Alle promoties en aanbiedingen zijn vrijblijvend en de Bloemschikmaterialen.be ( De Groene Verbeelding) heeft het recht de prijzen te wijzigen.

5. Bestellen en betalen

Elke bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd. In het geval een bestelling pas later verstuurd kan worden zal Bloemschikmaterialen.be – De Groene Verbeelding de klant via email verwittigen en krijgt de klant de optie de bestelling te annuleren. Bij annulering zal Bloemschikmaterialen.be – De Groene Verbeelding de ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten. Een bestelling wordt pas verzonden wanneer de betaling ontvangen is.

6. Verzenden

Bloemschikmaterialen.be – De Groene Verbeelding kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het zoekraken van een zending. Als blijkt dat de koper een foutief of onvolledig adres heeft opgegeven zullen de kosten voor de 2de zending doorgerekend worden aan de koper.

7. Bedenktermijn en retour

De klant heeft het recht om binnen de 14 dagen na de ontvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of te retourneren. Tijdens deze periode moet de klant respectvol omgaan met de artikelen en de verpakking zoveel mogelijk intact houden. De kosten voor het terugzenden van de bestelling zijn ten laste van de klant. Artikelen die teruggezonden worden moeten onbeschadigd zijn. De terugbetaling gebeurt zodra de Groene Verbeelding  de geretourneerde artikelen ontvangen heeft. De verpakkings-, verzendings- en elektronische betaalkosten worden in mindering gebracht.

8. Maatschappelijke zetel 

Bloemschikmaterialen.be – De Groene Verbeelding

 Keirestraat 24 – 9700 Mater (Oudenaarde) BE 0642 346 173